May 26, 2011

lagi-lagi RESULT..

assalamualaikum (^-^)


result result result.
hari pergi mana-mana semua dok tanya pasal result je. 
especially kat muka buku.

sepatutnya dari pagi tadi lagi aku dah update pasal result ni.
sebab dari semalam lagi aku dah cek result ni.
tapi disebabkan kemalasan yang teramatlah sangat.
sekarang barulah aku update.
hahaha.

semua budak uitm (diploma shj) mesti rasa giler cuak la nak cekkan?
termasuk lah aku.
senior-senior aku cakap dalam banyak2 sem.
sem 2 ni lah yang paling susah.
jab2 ada ke belajar yang tak susah.
um ntah lah.

tepat pukul 11.50..
aku dengan budak- budak kelas dah countdown dah kat im kelas kitorang.
tapi malangnya aku dapat check lambat jugak la.
dme sume dah tengok. tinggal aku je.
dengan bacaan bismillah
akhirnya aku pon dah boleh masuk.
benda first aku tengok mestilah aku lulus ke tak.
alhamdullilah semua lulus.
walaupun tak dapat DL tapi pointer aku naik la dari before ni.

lepas tu apalagi kan. 
habis semua member2 yang online aku tanya berapa result.
kepada yang gempak2 tu congrate la wei.
dan kepada yang bese-bese tu. sama la kiter wei.
takper2 sem depan kita cuba lagi ye.


notaKAKI : thax a lot to syu, amy n cikin coz ajar aku walaupun aku ni lampi nak mampus.
dan kenangan tidur n study sama2 dengan korang aku takkan lupa.
lagi-lagi time kiter g exam lambat tu. hahaha. 
selamat result c++ aku ok tau. klo tak siap korang..





4 comments:

cikin said...

ok...sem dpn jempot2 la lagi...ak ske rmai2 kt blek...hahaha...

Izz said...

congratsss

Izz said...
This comment has been removed by the author.
LyNaAlyaa said...

Hype. Nak tahu x bagaimana perniagaan di internet dapat menambah pendapatan anda? Dapatkan LAPORAN EKSKLUSIF secara PERCUMA tentang kejayaan jutawan muda yang hanya menjalankan perniagaan internet. Anda juga boleh mengikut jejak langkah mereka. Berminat? Sila lihat link ini : ~ http://formulaluarbiasa.com/recommends/money-secret ~. Tawaran terhad!

like button