November 17, 2011

dekan kerana meniru.

assalamualaikum ^^

hye korang. harini alyaa nak buat pengakuan yang teramatlah penting kot.
disini saya memberitahu kepada semua orang yang

saya dapat dekan for last sem kerana saya suka meniru di dalam kelas. hahahha
saya nak mintak maap banyak-banyak kepada sesiapa yang tidak berpuas hati dengan saya.

walaubagaimanapon, bukan saya seorang sahaja yang berbuat begitu,
ramai lagi. mungkin nasib menyebelahi saya.

lastly setiap orang mempunyai hak untuk menentukan hidup dia sndiri.
tak kisahlah dari segi yang betul ataupun salah. semua terpulang pada diri sendiri.
im so sorry.

#palingkomanitrymybesttimefinaltue.

November 16, 2011

fast track??

assalamualaikum (^^)

hari ni alyaa nak kongsi pasal ft. bagi yang tak tahu ft tu apa, meh sini alyaa bagitau ok.
ft ni ialah penerapan pelajar diploma  uitm semester 3 terus ke ijazah sarjana muda.
dan untuk pengetahuan korang semua, alyaa mohon benda ni.

yang sebenarnya alyaa ingat memang taknak mohon sebab rasa macam tak mungkin dapat je kan.
tapi disebabkan dorongan family alyaa mohon jugak la. lagipun ada classmate alyaa cakap mohon je dulu.
klo dapat dan taknak pergi pon boleh. so alyaa pergi la bsn nak beli no pin. kena caj RM 10. selamat bawak duit cukup.

keputusan keluar 15 november 2011. tapi pukul 9 malam tadi baru semak disebabkan sehari suntuk berjalan.
dan keputusannya. jeng jeng jeng


eh macam tak caya je kan alyaa boleh dapat. ni la dinamakan rezeki. btw buat masa ni alyaa tak buat keputusan lagi nak pergi atau tak. so kita tunggu je 21 hrbln ni ok. peace.

November 14, 2011

membalas tag :DD

assalamualaikum :D

kali ni alya nak reply tag kawan alya sorang nih.sory la ea syifa lambat reply tag kau. haha


Rules of the game :

1. You must post these rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the question the tagger set for you in their post. And create another eleven new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose eleven people to tag and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have tag HIM/HER.
6. No tag back !

11 things about ME!!

1. Nama yang tertulis kat dalam ic ialah ALYAA NASUHA BINTI MAT ARIS. binti ea bkn bt.tu yg penting tu. haha

2. saya adalah seorang anak dara. dalam erti kata lain perempuan la ea. haha.

3. umur saya masih 18 tahun, 11bulan dan 4 hari. 

4. birthday saya jatuh pada 10 DISEMBER ea syifa. ingat2. nanti bagi hadiah besar2 tau. haha

5. sekarang belajar di universiti teknologi malaysia (Uitm) kampus perak dalam bidang sains kuantitatif.

6. masih single mingle and triangle <3

7. meminati warna hijau. 

8. angan-angan nak kahwin umur 23 tahun. HAHAHA, jemputlah datang er.

9. seorang yang panas baran. tak percaya boleh tanya orang yang rapat dengan saya. (yg selalu kena marah tu, im so sorryy okie!!!heee)

10. tak suka makan pedas dan selalu tak habis makan.

11. sangat teringin nak ada blackberak... syifa tolong beli satu er tok aku. 

soalan dari tagger?

1. Apa yg korang ngah fikir skang?
   jwpn : tengah fikir nak amik fast track ke x., hmmm

2. Ade kekasih hati x? hee jgn tipu.. haha
    jwpn : secara jujurnya tak ada. hish syipa ko sje nak buat aku sedih kan :((

3. Korang lbh suka guna CELCOM or MAXIS?
    jwpn : celcom kot. sebab macam murah je. haha

4. Apa pendapat korang kapel satu kelas?
    jwpn : best sangat. tapi kadang-kadang boring jugak.

5. Klu korang ade masalah kn..apa korang wat? hee
    jwpn : selesaikan masalahlah. haha. x ah. firstly mencarut2 kat fb or tweet dulu.

6. Klu ade gagal lam exam..cam ne nk bgtaw parents? haha
   jwpn : buat tak tau je. hehe.

7. Selalo x korang cte kat mak pasal buah hati korang? cter sal ap? hee
    jwpn : tak pernah. takut la. klo ckp pon bila mak tanya.

8. Penah gagal x lam test memandu? hahahaha
    jwpn : tak. terer tak aku. haha

9. Apa yg korang teringin sgt buah hati korang wat tok korang? hee
    jwpn : bagi semua harta dan duit dia kat aku. haha.kejam tak kejam.

10. Apa pendapat korang sal cinta pertama ? btoi ke dy akn kekal?
     jwpn : sangat indah dan memang susah untuk dilupakan. ikut jugak.kadang2 tak kekal.

11. impian korang yg xpnah lg tercapai? haha
      jwpn : kahwin la. apalagi kan. hehe

soalan kepada yang terpilih.

1. siapa perdana menteri kita sekarang?
2. prefer math or sains?
3. bila dah besar nanti. nak duduk kampung ke bandar?
4. berapa ramai kawan baik anda?
5. pernah tak jatuh hati dekat kawan baik sendiri?
6. kalau ada orang cina atau india mintak sedekah, apa akan anda buat?
7. ayam atau ikan, mana lagi penting bagi anda?
8. umur berapa ada handphone?
9. cita-cita korang pada masa hadapan?
10. apa pendapat korang tentang meniru di dalam kelas?
11. hari apa yang paling anda suka?

orang yang di tag :

5. GT

finally...ramai betul nak kena tag. haha. btw thaz syifa mahadi.





November 13, 2011

s t a l k e r ! ! !

assalamualaikum semua. ^^

dah lama sangat tak jenguk blog kesayangan aku ni.
 sorry la. aku busy sikit lah lagipun blog ni buat hal. tak boleh nak login la plak kan. HAHA.

berbalik pada tajuk kita, yang sebenarnya aku nak buat pengakuan penting ni.
dengan ini dimaklumkan bahawa aku memang suka stalker orang yang aku suka. HAHAHA.
tapi jangan risau. walaupun aku suka stalker anda tapi takde lah nak melaumpai batas kan.
sampai nak hack-hack acount orang. HAHA.

p/s : kepada korang semua, kejarlah segala apa yang korang nak dalam dunia ni. tapi ingat!! biarlah dengan cara yang betul bukan salah. ada faham??

July 3, 2011

assalamualaikum ^^

hari ni bangun-bangun je dari tido dah terbayang-bayang nak makan something..
sape yang keluar hari ni? aku nak kirim lah..
aku teringin sangat nak makan 
hawaiin chicken pizza..

 
and my roomate si munirah aliah ni pulak teringin nak makan
beef pepperoni pizza..
 

dan kami berharap sangat kat roomate ktrg yang balik tu
sape lagi klo bukan amiza ahmad suhaimi
belikan kitorang pizza ni.
please miza :(((((



July 2, 2011

ponteng kelas?

assalamualaikum ^^

im back. hahaha. 
ble dah lama tak update blog ni rasa macam kekok pulak..tak tau nak cakap ape. 
kalau korang nak tau. bagi aku sem ni la yang paling banyak dugaan dan cabaran.
 expecially dengan member2 la kan.
 alhamdullilah ada yang dah settle tapi still ada yang belum.
dan yang paling teruk ialah
alyaa nasuha dah pandai ponteng kelas.
tapi bukan sengaja ea. selalunya terlepas kelas la.
maybe sebab selalu tidur lambat nak STUDY..
baik tak aku study. hahaha.
its time to change my dear..

ha ni ada lagi satu story yang amat menyakitkan hati.
ni pasal quiz logic yang aku amik baru2 ni.
and u know what. i got full mark.
TAPI yang membengangkan ialah 
dema macam nak menuduh ktrg meniru coz
semua geng ktrg n sorang mamat ni dapat full mark.
hello sayangku semua. 
ktrg study sama-sama until late night ok.
kalau tak percaya sangat tgk la paper ktrg.
sama ke jalan kira.
dan gara-gara sume tu aku tak boleh buat for test.
PUAS HATI!!
so tak payah nak untung-untung sangat la.
korang meniru aku tak cakap ape-ape pun kan.
hish lantak la. mulut orang..
hahahaha.

ok aku rasa tu je kot for this entry.
sorry la aku tak dapat taruk gambar
sebab aku online guna lappy my roomate.
thax munirah aliah = )





May 26, 2011

lagi-lagi RESULT..

assalamualaikum (^-^)


result result result.
hari pergi mana-mana semua dok tanya pasal result je. 
especially kat muka buku.

sepatutnya dari pagi tadi lagi aku dah update pasal result ni.
sebab dari semalam lagi aku dah cek result ni.
tapi disebabkan kemalasan yang teramatlah sangat.
sekarang barulah aku update.
hahaha.

semua budak uitm (diploma shj) mesti rasa giler cuak la nak cekkan?
termasuk lah aku.
senior-senior aku cakap dalam banyak2 sem.
sem 2 ni lah yang paling susah.
jab2 ada ke belajar yang tak susah.
um ntah lah.

tepat pukul 11.50..
aku dengan budak- budak kelas dah countdown dah kat im kelas kitorang.
tapi malangnya aku dapat check lambat jugak la.
dme sume dah tengok. tinggal aku je.
dengan bacaan bismillah
akhirnya aku pon dah boleh masuk.
benda first aku tengok mestilah aku lulus ke tak.
alhamdullilah semua lulus.
walaupun tak dapat DL tapi pointer aku naik la dari before ni.

lepas tu apalagi kan. 
habis semua member2 yang online aku tanya berapa result.
kepada yang gempak2 tu congrate la wei.
dan kepada yang bese-bese tu. sama la kiter wei.
takper2 sem depan kita cuba lagi ye.


notaKAKI : thax a lot to syu, amy n cikin coz ajar aku walaupun aku ni lampi nak mampus.
dan kenangan tidur n study sama2 dengan korang aku takkan lupa.
lagi-lagi time kiter g exam lambat tu. hahaha. 
selamat result c++ aku ok tau. klo tak siap korang..





May 25, 2011

assalamualaikum^^

HAPPY BELATED BIRTHDAY
to



muhammad izzat afif bin hasim

yang ke-200..
ops silap.. 20 la..
angka 2 tu kat depan..
maknenya kau memang dah tua la.
can i call u ORANG TUA?
hahaha
 
btw aku teringin nak nyanyi untuk kau izzat..
walaupun suara aku tak sesedap kau..
tapi 
terimalah lagu Allah selamatkan kamu..

Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan izzat hasim..
Allah selamatkan kamu..

kek.
sedap tak? mahal aku beli..
dari secret resepi lagi..
tapi hari tuh kau kata tak halal kan?
aku habiskan jela.
hahah

hadiah.
nah hamik kau.
trofi piala dunia aku bagi kau.
hahaha

ucapanALYAA. 
aku doakan kau boleh buat exam esok walaupun tak study.
hahaha
hopefully kau dapat kenal dye dengan lebih rapat.
semoga kau panjang umur dan murah rezeki.
amin~





May 24, 2011

slip SPMku..

assalamulaikum =)

kali ni aku nak tunjuk kat korang aku punya slip SPM yang original. 
mesti korang nak tahukan aku dapat berapa dalam SPM.
JENG3~

inilah hasilnya setelah lima tahun belajar kat bangku sekolah.
eh mana resultnya?
hahahha.
mana boleh bagitau kan resultnya.
malu lah aku nanti sebab bukan dapat straight A's pon.

yang sebenarnya dah lama dah aku pergi ambil slip SPM ni.
tak silap aku 12 may kot.
cuma lupalah nak bagitau korang.
yela aku kan buzy dengan tido.

tapi aku pergi sekolah sekejab je.
sebab nak kejar masa tengok movie kongsi.
yang sebenarnya malas nak jumpa cikgu-cikgu lama.
aku dulu kan budak nakal.
asyik buat salah je.
so teramat lah malu untuk berdepan dengan mereka.
cikgu.. maafkan saya ea =D




+sila abaikan gambar di bawah+ 

 



May 23, 2011

finally NUR KASIH =)

assalamualaikum ^^

tengok tajuk kat atas pon mesti korang dah tahu aku nak cerita pasal apa. 
semestinya pasal NUR KASIH THE MOVIE..
ala mesti korang tahukan cerita ni dan mesti dah ramai pon yang pergi tengok.
yang sebenarnya memang dah lama dah aku plan nak tengok cerita ni.
tapi mesti ada je masalah especially pasal transport..
( biasalah orang malas bawak kereta memang macam tu )
berbalik kepada cerita di atas. 
kitorang plan nak pergi tengok pon last-last minute.
dan akhirnya terpacaklah kami di hadapan BIG CINEMA TELUK INTAN..


dengan pantasnya kitorang pergi beli tiket
 sebab dah pukul 3.55 ptg 
maknanya dah 10 minit lewat.


di sini aku sertakan sedikit  pasal cerita ni.

+NUR KASIH THE MOVIE+



info NUR KASIH THE MOVIE.

Producer : Rosihan Zain (Executive Producer)
Director : Kabir Bhatia
Producer (Company) : Primeworks Studios Sdn Bhd (Formelly known as Grand Brilliance Sdn. Bhd.)
Language : Malay
Genre : Drama
Classification : U – General viewing for all ages
Release Date : 19 May 2011
Duration : 90 min
Audio : Stereo
Format : 35mm
Script : Kabir Bhatia (Screenplay), Mira Mustaffa (Scriptwriter)
Cast : Remy Ishak, Fizz Fairuz, Tiz Zaqyah, Ayu Raudhah, Liza Othman, Munif Isa, Sara Ali, Adik Mia Sara Nasuha, Adik Ilyas Suhaimi

sinopsis NUR KASIH THE MOVIE.

Nur Kasih The Movie ini adalah kesinambungan daripada drama siri TV popular Nur Kasih. Filem ini adalah selepas lapan tahun kisah didalam drama Nur Kasih berakhir.
Filem ini dibuka dengan satu kejadian kemalangan yang ngeri berlatarbelakangkan pemandangan padang pasir Jordan yang indah. Kemalangan ngeri yang disaksikan oleh dua orang arab Badwi itu adalah satu permulaan kisah yang menyentuh hati didalam filem Nur Kasih The Movie ini.
Filem ini kemudian membawa penonton ke Kuala Selangor dimana Nur Amina dan Adam sedang bernostalgia mengimbau kenangan lalu. Satu demi satu cerita terungkap dan dapat diketahui bahawa isteri Aidil, Aliyah telah meninggal dunia.
Anak Aidil, Ilyas dan Maryam mempunyai personaliti yang berbeza. Ilyas seperti ayahnya Aidil, lebih suka memendam perasaan dan meratapi pemergian ibunya dalam diam dan lebih mengambil berat tentang keadaan ayahnya. Manakala Maryam pula masih terlalu kecil untuk memahami situasi yang berlaku. Aidil melepaskan beban penderitaan batin yang ditanggungnya dalam satu peristiwa yang menyayat hati.
Adam dan Nur Amina kembali ke Kuala Lumpur dimana mereka menghabiskan masa menjadi sukarelawan di sebuah pusat jagaan kanak-kanak bermasalah. Tujuannya kerana untuk menghilangkan perasaan rindu terhadap anak-anak kerana telah lama mereka belum lagi dikurniakan cahaya mata. Di pusat jagaan ini, watak Mamat, Sara, dan Jamal akan mewarnai kisah mereka.
Apabila mengetahui Nur Amina mengandung, Adam bersyukur kepada Allah, namun takdir menentukan, bayi didalam kandungan Nur Amina keguguran. Kejadian ini membuatkan Adam hilang pertimbangan dan mula berpaling daripada ajaran Allah. Walaubagaimanapun, Aidil berjaya memimpin Adam kembali ke jalan yang benar.
Adam dan Nur Amina bercadang melawat Mekah dan kemudian menyusul ke Jordan pula. Di Jordan, pasangan ini menemui kedamaian yang dicari, namun Adam kembali dihantui oleh igauan ngeri. Adam sering terbayang Nur Amina akan mati. Adam merasakan bahawa ada satu petanda buruk yang akan berlaku. Keimanan dan kesabaran akan teruji lagi. Adam dan Nur Amina mengalami satu kemalangan dahsyat. Didalam serpihan kemalangan itu, Adam mendapati Nur Amina terbaring kaku..

 gambar NUR KASIH THE MOVIE.



walaupun aku tak dapat tengok dari awal.
tapi seriusly cerita ni memanglah tersangatlah romantik dan best.
siapa yang baru kahwin or ada teman lelaki boleh tengok.
dan boleh buat orang mengalirkan air mata.
aku tak payah cakap la.
baru je start dah nangis sampai terbatuk-batuk.
biaselah aku memang suka menangis tengok movie.
hahaha

notaKAKI : siapa yang tak pergi tengok tu cepat-cepat lah pergii tengok ye. layan beb~

saya suka JERSEY BOLA..

assalamualaikum ^^

hari ni aku nak cerita pasal jersey yang aku ada.hahaha. 
siapa sangka budak yang baik dan pemalu ni
rupa-rupanya adalah sikit kaki bola. 
tapi bese-bese je tau. 
dan baru aku perasan yang sebenarnya aku ada tiga helai baju bola.
( eleh tiga je pon ).
walaupun tiga je tapi sukati akulah. korang ada? hahaha


jom kita zoom satu persatu k.
yang pertama.
jeng3~
my favourite team
CHELSEA..

 walaupun chelsea tak menang baru-baru ni.
tapi kepada HAFIZ AZREEN dan ZULKHAIRI.
jangan haraplah aku nak tukar team.
hahahaha

yang kedua.
jeng3~
REAL MADRID..

aku takkan lupakan kenangan first time overnight 
tengok bola real madrid lawan
dengan budak-budak gkk.
best giler wei walaupun game ntah pape =D
yang ketiga.
jeng~
liverpool..
dengan liverpool ni tak dak lagi kenangan
sebab baju ni harga pon tak bukak lagi.
hahaha 

sekarang ni aku teringin nak ada jersey MALAYSIA.
so kenalah bodek abangku yang baik hati itu untuk belikan.
silalah belikan aku satu eh.
hahaha


hahaha

------------------
---------------
------------
--------
-----
---
--
-

AKU INGINKAN DIRIMU

                                                    MODE = Mereng

May 22, 2011

hari dengan AZAM yang baru :)

assalamualaikun = )

korang nak tahu satu berita baik tak? jeng3. hari ni aku bangun awal.
ala standartlah kan bangun awal. tapi tidak sama sekali pada aku. sebab aku ada satu habit yang majoriti budak2 sekarang pon ada iaitu tidur balik lepas subuh. wakaka. penatlah mak aku dok mengejutkan tapi aku akan still pejam mata sampailah matahari dah dok terpacak kat atas kepala. teruk kan? hehe. 


walau bagaimanapun, dengan semangat yang tinggi hari ni aku tahan jugak lah mata aku ni supaya tak tidur balik. nak tahu macammana aku buat?
sini la aku bagi tip-tip sikit.

* bangun je pagi tu korang kena terus mandi untuk nak segarkan diri.
* buat sedikit senaman ( senamam muka je pon jadik )
* yang terakhir, buat-buatlah macam korang tu tengah buzy buat sesuatu pekerjaan.

lepas selesai basuh semua baju nak bawak balik uitm. ( excited tak aku nak balik uitm. padahal lagi semingu ). mak aku ajak ikut dye pergi kenduri rumah two cousin dye ( dua pupu ) maknanya three cousin ( tiga pupu )akulah kan?..aku pon ikut jela. tapi yang aku benggangmya awaitlah hari ni panas sangat. dah lah lepas kenduri pergi singgah sana sini. sungguh memenatkan. sebab tu la aku malas pergi kenduri yang sebenarnya. hahaha.


aku sampai rumah ngam-ngam masuk waktu asar. so disebabkan azam baru ni tak naklah tidur petang sebab orang kata tidur petang ni tak baik untuk kesihatan dan boleh mematikan saraf ingatan kita. tapi apakan daya lepas solat asar dan online facebook sekejab. aku tengok katil tu macam best je. aku pon baringlah kejab nak hilangkan penat2 yang ada. 

tak lama lepas tu aku dengar bunyi ketang-ketung orang masak ( itulah padahnya rumah dekat dengan kedai makan ). sekali bukak-bukak mata tengok jam dah pukul 8.          ha hamik kau. kelam kabut aku pergi solat. musnahlah azam aku yang dok beria-ria taknak tidur petang. hahaha.

notaKAKI : kepada semua manusia, aku menyeru supaya janganlah anda tidur selepas
                 subuh dan selepas asar kerana ia boleh memudaratkan diri kita sendiri.

+sila abaikan gambar dibawah +


May 21, 2011

saya kaki gaduh?

assalamualaikum = )

pagi tadi aku ade bukak formspring aku... 
lepas tu ada la satu soalan ni...
tak tau la yang hantar soalan tu perempuan ke lelaki..
tapi aku rasa sure2 la perempuan sebab dulu aku sekolah perempuan..
nak tau apa soalan yang dye tanye? tengok la kat bawah ni.


kalau korang tak nampak... meh sini aku bagitau..

orang : mase hang sekolah dulu, hang memang suka gadoh dengan kawan kawan ke??         ezzaty, atirah, shima,rozana.shaza..and huda..

aku : haha. tak gaduh xbest la. klo gaduh boleh jd makin rapat :)

nampak sangat la yang aku ni rupa-rupanya suka gaduh dengan orang..
ala tapi betul jugak la. klo tak gaduh tak seronok la. macam tak feel bak kata orang.
tapi korang tak payah lah takut dengan aku.
aku ni muke je legend tapi hati cute..
tak percaya tanyalah member2 yang pernah kenal dengan aku.

kepada shima, huda, jaja, tip, syaza, nana, seri, wani..
korang kenal aku kan. aku takkan marah kalau orang tak buat aku marah.
aku tau yang aku panas baran.
so walaupon aku tau aku tak ade buat salah kat korang ( xd ke? )
aku still nak mintak maap ye sebab nanti esok lusa aku nak gaduh dengan korang lagi.
nak jerit-jerit bagi satu hostel dengar. hahah
giler rindu kot kenangan kat hostel dulu.
tapi yang penting aku sayang korang.
korang tau kan? haha



seperti biasa.. sila abaikan gambar di bawah;





kawan sampai kapan :)

assalamualaikum : )

hari ni aku nak ckp pasal kawan sampai kapan..
aku yang sebenarnya nak ucapkan thanks dekat budak nie (rahsia) 
sebab kau dah sedarkan aku pasal kawan sampai kapan ni.. 
thanz la bro.. ahaha. tanpa kau siapalah aku.. cewah ayat jiwang sudah keluar..
lepas aku dok pikir panjang2. betul jugak cakap dye.
ingat senang ke bila kita dah kawan dgn seseorang tetibe nak bercinta plak.
hish berdasarkan pengalaman aku. mmg susah especially kalau korang tu just clap one hand only.
tak ke nanti jiwa dan perasaan korang yang terseksa.
aku cakap benda ni sebab sekarang ni aku yang lalui bende ni. haha
kelakar wei. jatuh hati dengan kawan baik sendiri. 
kalau dye suka kau balik takpe la jugak. ni dapat dye tak suka.
lepas tu start jauhkan diri dari korang. tak menangis jawabnya.
hilang cinta dan kawan sekali gus.
so sebagai pengajaran. 
sekarang ni aku nak try la avoid perasaan aku yang melampau itu.
sebab aku sangat takut hilang dye sebagai member sebab dye terlalu baik..
tak tau la boleh atau tidak. yang penting aku cuba. 
yeah alyaa boleh. malaysia boleh. ( tiada kaitan)


*seperti biasa. sila abaikan gambar di bawah =P



May 17, 2011

AKU RINDU KAU LAH SENGAL!!

May 16, 2011

menantimu MR RIGHT.

assalamualaikum..

hari ni tajuk alyaa nak ckp ialah menanti.
menanti ni ada byk jenis.
tapi yang paling susah bila kita kena menanti org yang kita sayang.
hahaha
so sesiapa yang tgh menanti tu layan la dulu lagu ni ea.
sebab alyaa pon tgh menanti my MR. RIGHT jgk ni.

p/s : kepada MR. RIGHT.. tolonglah muncul cepat sikit. dah naek penat dah eden menunggu ni.

 

lirik lagu menanti..

Ohh……..
Di sunyinya hati ini sendiri ku menanti
sesuatu yang tak pasti darimu
darimu ohhh….

Ku tahu dirimu tak bisa kumiliki

meskipun ku takkan henti
mengharapkan hadirmu
ohh… menanti terus menanti dirimu
dan tak inginku berpaling meski hanya mimpi
menanti ku menanti cintamu kan kembali padaku

mungkinkah semua ini terjadi ?


sejak pertama melihatmu berdua dengan kekasihmu

hancur luluh sudah harapan hati ini

Ku tahu dirimu tak bisa kumiliki

meskipun ku takkan henti
mengharapkan hadirmu
ohh … menanti terus menanti dirimu
dan tak inginku berpaling meski hanya mimpi

menanti ku menanti cintamu kan kembali padaku

menanti terus menanti dirimu
dan tak inginku berpaling meski hanya mimpi
menanti ku menanti cintamu kan kembali padaku

biarkan ku nikmati bayangmu

biarkan ku nikmati bayangmu
biarlah hanya malam temaniku

menanti terus menanti dirimu

dan tak inginku berpaling meski hanya mimpi
menanti ku menanti cintamu kan kembali padaku

biarkan ku nikmati bayangmu

biarlah hanya malam temaniku
menemaniku….ohhhhh…..


sekian, terima kasih  :P
 

like button