February 2, 2011

i want him..

salam.
hola semua..
hari ni aku nak cakap pasal sorang mamat yang aku minat giler2 banggang ar.
tapi nak wat cmne kan.
aku xleh la nak pergi cakap I LOVE U plak kat mamat tu kan
hahaha.
 oklah.
mamat yg aku maksudkan ni ialah .............
 
ADAM SEVANI


sebab2 aku suke dye :
1. dye senyum sweet sgt.
2. rambut dye kerinting.
3. stylo meh mamat ni.
4. dance dye..terpukau kot aku tgk. bapak ar..
 
mamat ni la yg leh wat aku senyum siang malam. hahaha
comel giler kan..
aku minat gler kat dye ni sume sebab cerita step up la.
aduh stylo kot mamat ni.
 n yg penting rambut kerinting dye tu.
aku mmg pntg tgk org rambut kerinting ni.
sure2 diusha sampai nek teleng kepala.
hahaha.

lastly.
I LOVE U ADAM SEVANI..

4 comments:

Azuan said...

aku tak nak dia...hahaa

alyaa said...

kau xnak sudah. aku nak. hehe

Munirah Aliah said...

i like this post. huahaha..

alyaa said...

alia kau like pe ni sebenarnya? hehehe

like button