January 24, 2011

Contest & Giveaway Alia Ohh Aliaa !

salam..
hola.. im back..
kali ni alyaa nak join contest & giveaway alia ni plak.
sebab nama dye sama dgn alyaa cume ejaan je lain.
hehehe

ok berbalik pada contest. ni bannernye ea.

sape2 nak join boleh lah jeguk2 kat blog cik alia ni ea.

 
syarat2 nak join giveaway:

1. Mesti ada blog !
2. Follow blog Alia , kalau taknak pun takpe .
3. Buat entri pasal giveaway yang Alia buat niehh.
4. Tajuk entri tu : Giveaway by Alia Ohh Aliaa !
5. Dalam entri tu , mesti ade banner contest ni and link-kan ke entri niehh . 
6. Tag 3 orang kawan ! 
7. Ok , done !


syarat2 nak join contest :

1. Mesti ada blog
2. follow blog Alia 
3. Buat entri pasal contest ni tau
4. Tajuk entri : Contest by Alia Ohh Aliaa !
5. Dalam entri tu , korang kena cakap , pasal blog Alia . 
6.  tulislah , kenapa korang suka/taksuka blog Alia .
7. Apa yang kurang , apa yang patut dibuang semua tu lahh .
8. Sila buat entri tu dengan penuh kreatif , so , korang ada 45% untuk menang !
9. Lupa nak bagitau , sila letak banner contest and link-kan ke entri ni !
10. Jangan lupa tag 3 orang kawan tau !

Contest & giveaway ni tamat pada 14 February 2011 .
Pemenang akan diumumkan pada 15 atau 16 February 2011 . 
 
komen untuk blog cik alia

blog dye cute je. puasla mata memandang senang kata. aduh.
sumenye simple tapi menarik. tapi blog ni mmg xd lagu er?
taruk la baru best. yang paling syok sekali dye taruk bismillah dlm sume entry dye.
bapak terbaek lah. tapi asal shoutmix box kecik  sgt. besarkan sikit bleh.
ssh la nak baca. hahaha. lebih2 plak. tapi overall mmg lawa la blog kau. 
blog aku pon kureng. hahaha. tu je kot. maap ler klo melampau sgt no. 
opps terlebih sudah.
budak- budak yang nak ditag :

1. cik auni
2. cik mun
3. cik ezan
4. cik jaja

3 comments:

fadzalina ali said...

dah buat laaa syg

EZAN IDMA said...

suda buat :)

vote kalao suka :)
http://www.overscurry.com/2011/01/undian-entry-terbaik-blogger-dibuka.html

alyaa said...

ok.

like button