October 17, 2012

nama donutkembong dicuri orang. OMG!!

hye guys..
dah lama tak lepak sini kan.
Rasanya macam dah dua sem tak update entry baru.
Rindu kot kat korang..hahahahahaha
Ha ni ada satu cerita nak bagitau.
ada la sorang minah ni guna nama DONUTKEMBONG untuk twitter dia.
bila tanya mana dapat nama.
dia kata "biasalah saya minat donut"
amboi senangnye cakap dik oiii.
nama tu ada sentimental value tau.
sesuka hati je nak ambik.

hm btw sekarang ni tengah final exam..
so memang stress gila la kan nak study..
arghhhhhh tu je.
kbai :)


1 comment:

Noorul Hafidz said...

nama alyaa pown banyak dalam malaysia ni...

like button