December 21, 2010

kolej pasir salak blok cemara

YEAHHH.. DAPAT KOLEJ!!
itu la ayat first yang keluar dari mulut aku lepas check semakan kolej kat link bawah ni
http://www.perak.uitm.edu.my/index.php/home/announcements 


yang paling syok sekali dapat bilik and roomate yang same kot. tu yg best giler tu. 
walaupun aku punya bilik floor atas sekali tp bilik tu mmg best kot. 
punca bilik tu best ialah : 
1. bilik besar coz bilik 4 orang
2. tingkap dye full n aku mmg ske hirup udara n tgk pemandangan pon.
3. berhadapan dgn blok siswa (ni yg paling best hahaha)

senang kata mmg best la. meh aku tunjuk sikit gambar meja study aku. 
gmbr tu je yg ada sebenarnya. hahaha
kemas kan? bese la nak tangkap gmbar. hehehe. 
yang pasti x sabar nak balik u. 
UITM PERAK. wait for me :)

3 comments:

Dylana Suarez said...

Lovely blog!

xoxo,

colormenana.blogspot.com

alyaa said...

thaz. btw follow la. hehe

cIkmEmEY said...

dah follow..
follow blek erk..
ceritememey.blogspot.com

like button